LA FESTA AL PLAT LA FIESTA AL PLATO CELEBRATION ON A PLATE LA

CUINA TRADICIONAL DE PENÍSCOLA LA COCINA TRADICIONAL DE PEÑÍSCOLA

Autor: N BAYARRI, JOSÉ

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

LA FESTA AL PLAT LA FIESTA AL PLATO CELEBRATION ON A PLATE LA

LA FESTA AL PLAT LA FIESTA AL PLATO CELEBRATION ON A PLATE LA

20,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
CARAMBUCO EDICIONES
Publicación:
01/08/2021
Colección:
(CAT).LA TECA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La tradició culinària ha perdurat al llarg dels anys. Sha transmès de generació en generació, herència que fa que actualment es mantinga lessència dels costums, de les pràctiques i dels rituals en lart de la preparació daquests plats. Lobjectiu daquesta publicació no és altre que el de presentar les receptes amb les quals, amb el pas dels anys, hem arribat …

La tradició culinària ha perdurat al llarg dels anys. Sha transmès de generació en generació, herència que fa que actualment es mantinga lessència dels costums, de les pràctiques i dels rituals en lart de la preparació daquests plats. Lobjectiu daquesta publicació no és altre que el de presentar les receptes amb les quals, amb el pas dels anys, hem arribat a la bona taula que defineix Peníscola avui. El resultat duna evolució meravellosa, el punt de partida de la qual ha estat lautenticitat, el respecte pel que és propi i el record dels sabors de veritat. Aquesta retrospectiva ens fa viatjar fins a mitjans del segle passat, punt de partida dels records de les desenes de testimonis que han compartit amb els autors el llegat de les cuines de casa seua, dels seus negocis, de les seues històries de vida, que avui ja són històries de generositat envers tots nosaltres.
Leer más

Más información del libro

LA FESTA AL PLAT LA FIESTA AL PLATO CELEBRATION ON A PLATE LA

Editorial:
CARAMBUCO EDICIONES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-18634-17-8
EAN:
9788418634178
Nº páginas:
210
Colección:
(CAT).LA TECA
Lengua:
VALENCIANO
Alto:
30 mm
Ancho:
30 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
José Marín (Peníscola, 1974). Després de cursar estudis de cuina a lEscola dHostaleria de la capital de la Plana, torna a Peníscola per continuar amb la tradició familiar. Al costat del seu pare, fundador de lHotel Restaurant Tío Pepe, coneix els secrets de la cuina tradicional peniscolana. Lany 2004, després de la jubilació del fundador, pren el relleu dels fogons i decideix transformar el negoci, no només reformant el local, sinó també amb una renovada oferta gastronòmica a la carta, mantenint lessència de la cuina de Peníscola, però amb un toc innovador i dautor.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar